KWS

KWS търси Посланици на българското земеделие

KWS е водеща в света фирма, посветена на устойчивото земеделие, базирано на иновационни технологии в производството на семена. KWS създава нови сортове с най-високо качество вече повече от 150 години и има успешно присъствие в повече от70 страни.

Освен на широкото портфолио хибриди и засилено пазарно присъствие, силната и стабилна позиция на компанията се дължи и на близостта й до земеделските производители. Дългосрочното и балансирано партньорство с тях стоят в центъра на визията за устойчиво земеделие на KWS.

Водена от това, от януари 2016 г. компанията стартира Програма за лоялност “Посланици на българското земеделие”. Тя е създадена с изключителната цел да подкрепи тези, които отдават предпочитанията си на KWS продуктите. Купувайки KWS продукти, земеделските производители ще получават възможността да се възползват от ексклузивните оферти в програмата.

Лоялната програма включва четири нива.

Входното Оранж ниво в програмата се постига при покупка от 1 до 249 торби KWS продукти. То носи възможност на включилите се първи да научават за всички новости и актуални промоции на компанията, както и подарък дъждомер.

Сребърно ниво се постига при покупка от 250 до 499 торби и освен KWS бонус продукти, носи и награди - PH-метър и ндивидуална агросървиз консултация с изготвяне на писмен доклад.

Следва Златно ниво, което се постига с покупка от 500 до 999 торби. То носи още по-атрактивни привилегии - KWS бонус продукти, външен термометър и индивидуална агросървиз консултация с изготвяне на писмен доклад.

Най-високото ниво в програмата е нивото Посланик на българското земеделие. На стигналите до него и заслужили титлата, освен всички привилегии, бонуси и награди, KWS ще осигури и възможността да я приложат на практика чрез посещения на KWS обекти в Европа. Нивото Посланик на българското земеделие се постига при закупени над 1000 торби и носи също KWS бонус продукти, квадракоптер с камера и индивидуална агросървиз консултация с изготвяне на писмен доклад.

Всеки желаещ да получи безплатно входна Оранж карта, може да изпрати попълнен формуляр за включване в програмата или да го регистрира на www.loyalty.kws.bg.

Свържете се с KWS по един от следните начини:

- на телефон +359 2 971 6320;

- на e-mail адрес: office-bg@kws.com;

- открийте наш консултант чрез www.kws.bg


KWS