KWS

KWS с участие на Агра 2016

Участието на KWS на Агра 2016 отново предизвика интереса на земеделските производители с предложения за нови продукти и ексклузивни оферти.

Два нови царевични хибрида ще влезнат в сеитбооборота на зърнопроизводителите. Поради тенденцията за изместване на предпочитанията на българските земеделци към по-ранни ФАО групи, тази година предложенията са в група 300 и 200 по ФАО. Кампарис в група 370 ФАО – новия рекордьор-е хибрид с изключителен добивен потенциал, пластичен, силно устойчив на стресови условия, с изключително бързо отдаване на влагата. Уникална комбинация, която освен традионната за селекцията на KWS сигурност, да донесе на земеделците и много сериозни добиви и печалби. KWS 2370 се отличава със сигурността на ранното ФАО, с възможност за ранна жътва, съчетана с добивния потенциал на по-късните хибриди от група 300. Един наистина подходящ продукт за тези, които искат да получат сигурен и стабилен добив с минимална опасност от летните горещини.

HYSUN 231 CL HО е отговорът на компанията към все по-засиления интерес към високооолеиновите слънчогледови хибриди. Хибридът се представя на ниво на всичките ни опитни полета през 2014-2015, както и на масови полета в съседните Румъния и Унгария. Висок добив, високи нива на олеинова киселина, достигащи 90%, както и високи нива на линол.


KWS