KWS

Ново! Каталог Рапица 2019 е тук!

На прага на новата есенна кампания 2019 за 15-та поредна година KWS България представя новите си предложения в портфолио Рапица. Челно място заема неизменният хибрид номер 1 в България и Югоизточна Европа- Хибрирок. Редом до него ще ви предложим и още два хибрида, последна дума в селекционните усилия на компанията- Умберто KWS и Кристиано KWS, залог за още по-големи добиви и по-добри печалби.

Ново е и предложението в технология Clearfield - Химедия CL - хибрид, съчетал в себе си технологичната сила на чисти полета, с изключителния добивен потенциал и високото маслено съдържание. Един истински пазарен лидер, достоен да заеме челно място в сегмента си.

Наред с информацията за продуктите в този каталог ще откриете и актуализирана информация за представянето на хибридите на полето. Това ще ви даде възможност да направите още по-добре информиран избор, за да сте сигурни, че избирайки хибридите зимна маслодайна рапица на KWS, Вие избирате не само лидиращата селекция в Югоизточна Европа, но и най-доброто решение за българските агро-климатични реалности.

Към каталога


KWS